Tuesday, May 18, 2010

Hantaran Kahwin + Mee Bandung Home Made. Nak?



Gambar hantaran kahwin Abang ye, bukan saya ye. Saya hanya photographer. Jangan tengok gambar je terus cakap "Eh-eh tahniah dah nak kahwin" Haha 

Mee Bandung Muar Home Made. Siapa nak? Pos duit. Delivery datang nanti. ;)
p/s: Ouh Maaf, hari ni laptop agak bengong, maka blogwalking kena slow-slow.Nanti dia merajuk kalau paksa-paksa sangat. Biasalah, laptop ni sensitif macam lelaki.Hahah ;)



 

14 comments:

hellioz May 19, 2010 at 3:52 AM  

TAHNIAH
dpt akak ipar
gyaahahah~

Mario May 19, 2010 at 10:32 AM  

"Eh-eh tahniah dah nak kahwin" Haha

sensitif macam lelaki???ekeke
bukan pompuan yg sensitif ke...?ishh

~roslinda~ May 19, 2010 at 10:39 AM  

kcg>>>heeee sedap3...nyum3..;)

hellioz>>tahniah ke takziah?haha dah dpt 2 dah termasuk yg akan khwin nih..huu~

mario>>haha terasa pulak dia..lelaki lah sensitif..prmpuan c0ol jek~;p

sekamar rindu May 19, 2010 at 11:45 AM  

sedapnya mee bandung tuuuu..

lots_of_hatred May 19, 2010 at 11:42 PM  

knape bloger slalu ye ada kamera digital, paling canggih DSLR dan paling cikai pun henpun berkamera...? kalau x ada mcm mana ek?

~roslinda~ May 19, 2010 at 11:50 PM  

erm...mcm mne yek nk ckp...
sbnrnye tak semestinya..
kdg3 yg ade gamb tu tuk mewarnakan lg je blog dyorg..
tak kisah la dslr ke hp kamera ke,yg pnting hasil gamb yg dyorg ambik..bkn nilai harga kamera tuh..
bg yg xde semua tuh,dyorg blh tnjolkan blog dyorg dgn cara penulisan dyorg..
tiap2 org ade kekuatan msg2..
so,xde hal pun sume tuh ;)

lots_of_hatred May 20, 2010 at 12:33 AM  

kalo kamera pun xda, tulis pulak 'cakar ayam' mcm mana lak tu?? hehehe.. kasi letih ko mau jwb soalan. =P

~roslinda~ May 20, 2010 at 12:38 AM  

hahaha
takdelah..
itu perasaan diri sndiri jek..
tiap2 org ade tarikan dia msing2..
tuk tarik org dtg blog dia dan baca tiap entry dia..
*gaya mcm ada je org baca entry kat blog sndiri*
hahaha
takpe...nanti lama-lama okay lah tuh..
belajar dpd yg dah lama2..
mcm kapten luffy..,jardness.com..sume tuh dah lama dah dlm blog..
n dyorg pun bkn blog semata tuk duit ;)

lots_of_hatred May 20, 2010 at 12:44 AM  

blog ni bukan menda yg complicated pun.. smua ye subjektif.. cuma hny pandangan manusia je berbeza.. ada kata best ada kata tak.. kcuali menda yg obvious

~roslinda~ May 20, 2010 at 12:46 AM  

yupppp...betul tuh...
tiap org ade pndgan msing2..
n lg stu,kita mmg blh nk puaskan hati org2 semua..
lg2 anonymous yg suke menghentam~
kita mnusia biasa..
dah klu itu slh,ini slh..susah lah~

lots_of_hatred May 20, 2010 at 1:11 AM  

just be ourself... adios. katil sudah memanggil. bye!

asfz lily May 20, 2010 at 12:20 PM  

walaupun nampak cincin tu..tp mee bandung yang menarik perhatian..
yumm..yum..sedapnya...

http://asfzlily.blogspot.com

About Me

My photo
22 years old.Final year Polymer Engineering USM.Single yet always available :P. Get to know who I am before u spill your thought about me.

Followers


ShoutMix chat widget

Pesanan untuk kekasih :P

~jangan datang blog aku kalau tak suka~
1.VERY IMPORTANT: Any pictures or quotes or sentences in this +ceritera kita+ BLOG is subjected to copyright. Please inform if you want to share with others. It will not cause a big deal. Tade hal punya, tapi mintak izin dulu.
2. Dont ever spill out your thought about me
3. I wont respect someone like anonymous,u pay for what u said and wrote,remember?
tQ :)

My Blog List

click2~;)

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP