Thursday, May 20, 2010

Award khas~8-*


ehem-ehem.Terdapat award pulak.Huu
Datangnya daripada mijie . Kenapa bagi kat blog ni ye?Huu Blog ni tak boleh ada bebelan patutnya.Heee. So, lain kali bagi kat blog lagi satu oke?;) Blog yang ini.

Btw, terima kasih daun keladi, tiba-tiba teringin ice-blended.*tak ada kaitan*

Oke,mula-mula kena.

1) Copy award nie kat blog korank.
2) wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.
saya sebagain penerima award rasa sangat berbesar hati.Haha Cukup,nanti bebel tak hengat.Thanx ;)
3) jawab soalan2 tag nie;


1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
Dania dah tidur, boleh lah online dengan jayanya.;) Nak jual lens ke tidak~

2. Apakah nama samaran korang
Ros,Roslinda,Linda,Hani. Lantak hang lah nak panggil apa.

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
Mana boleh macam ni..nanti ada yang kecik hati ;p Semua orang aku sayang, so semua orang aku bagi, sudi tak?will you?;)

4. Panggilan untuk si dia
Sayang ;) Haha aku assume si dia tu Dania,anak sedara aku jek. Aku tak ada si dia yang lain ye.;)

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Aku ada simpan list-list harga Toyota Vios ni, ingat tak dulu Nuffnang ada iklan pasal Vios?Aku save file tu..mana lah tahu kot-kot bakal suami nak bagi Vios sebagai hantaran kan?Haha Aku kononnya nak memudahkan dia la ni.Hadiah Ulang tahun perkahwinan pulak BMW.Oke?;p Tak ada lah.

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
Banyak sebenarnya..daripada yang blog tentang photography, islamik mahupun tentang personal..Kalau digarap dengan baik bait-bait ayatnya,aku pasti datang selalu. Pergi my personal blog, then teliti tiap blog list kat sidebar.Semua mantap-mantap!;) 


7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda


Dahlah..penat lah~;p


11 comments:

MiSs TOrA May 20, 2010 at 1:29 PM  

huhu tq bg awrd kt tora..nti tora wat k ;p

asfz lily May 20, 2010 at 1:29 PM  

wah..tenks sudi bgi cik asfz award :)

http://asfzlily.blogspot.com

mimi May 20, 2010 at 6:49 PM  

wah...................besarRRRRRnya award...tekejut masuk sini tau...ape pun tahniah....

~roslinda~ May 20, 2010 at 6:51 PM  

hahaha
Oke.
;)

besar ke mimi?sje besarkan ikut saiz template~^^

mimi May 20, 2010 at 6:56 PM  

tula..kalau masuk blog mimi mau tetutup semua post mimi ekekekek...jgn marah ek...gurau je..
eh,mario pun dapat jeles nie ....cemburu lihat nie bukan buta tau...wakaka

~roslinda~ May 20, 2010 at 7:01 PM  

hahaha
boleh tahan jugak mimi ni ek~
tak de lah,...xmarah pun..
watpe nk marah plak..heee
nak gak ke?boleh je!;)

mimi May 20, 2010 at 7:07 PM  

ala mimi gurau je.....
skarang nie tgah buat parol bz sikit so blogging just jalan2 je..
masa terhad tuk buat post/en3...
tak pe mimi suka jenjalan semua blog tengok yg unik2...so kalau ade yg bes cam nielah mimi terus tegur je...
biar ramai member...
bru sronok nk blogging
ekekekke

~roslinda~ May 20, 2010 at 7:13 PM  

hahhaa mintak maap..susah2 je kena tggu
;)
xpelah..taw sgt...fham sgt dah~heee
unik ke?haha xdelah..
slmt kenal ye~;)

Hasrol Nizam May 21, 2010 at 8:01 AM  

tahniah2. dapat award, semalam dh dtg, tapi hari ni baru komen..hehe

~roslinda~ May 22, 2010 at 1:42 PM  

heeee
oke2..dtg lah lg slalu ;)

R LEeN May 22, 2010 at 6:54 PM  

huhuhuhu

dapat award stlh kian lama x bebel....

About Me

My photo
22 years old.Final year Polymer Engineering USM.Single yet always available :P. Get to know who I am before u spill your thought about me.

Followers


ShoutMix chat widget

Pesanan untuk kekasih :P

~jangan datang blog aku kalau tak suka~
1.VERY IMPORTANT: Any pictures or quotes or sentences in this +ceritera kita+ BLOG is subjected to copyright. Please inform if you want to share with others. It will not cause a big deal. Tade hal punya, tapi mintak izin dulu.
2. Dont ever spill out your thought about me
3. I wont respect someone like anonymous,u pay for what u said and wrote,remember?
tQ :)

My Blog List

click2~;)

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP