Sunday, January 23, 2011

Lapar kan kan kan?Jom!:D

Ayam Madu Bakar *Homemade*





Sotong Goreng Tepung

Nasi Lemak OoO Nasi Lemak

Kangkung Goreng je pun


Ini marvelous!Pari Bakar. :)
Apa pasal seksi sangat kau ni dik. Umi yang belikan baju ea?-.-

Tarra. Di sini lah semua juadah itu ada.*except Ayam Madu Bakar*

Si hidung kemek dan si hidung kembang.Haha
Kak Lyn dengan Nia kesayangan
 Assalamualaikum!

Lapar tak?Lapar tak? Lapar tak?
Eh cukup la tu, tanya banyak kali pulak. Ni yang bikin wa panas. :D

Ayam Madu Bakar tu macam special. Eh memang special. Nenek request je dapat sebab Nenek tak makan pedas. So kalau nak saya buatkan, boleh lah apply untuk jadi Nenek saya jugak. ;)

Resepi Ayam Madu Bakar tu gampang!

Kau campak Bawang segala warna, sekali dengan serai, sekali dengan halia seciput, madu, sos tiram,kicap. 

Dah siap! Mudah je. Tak payah beli mahal mahal dekat Tesco.Haipp Haipp Jangan membazir. :)

p/s: Jumaat cepat datang, saya mahu pulang.

p/s: Anak kawan Mak, umur 22 tahun ni, nak kahwin 29hb ni dengan seorang doktor. Jealous okay. Nanti shoot!See ya lagi seminggu!Haha

10 comments:

Jihah Palare January 23, 2011 at 7:21 PM  

tibe2 prot bunyi kriakk kriookk.

~roslinda~ January 23, 2011 at 7:24 PM  

Heh
Berjaya lagi misi entry ni.:P
jom jihah men masak2!:)

Jihah Palare January 23, 2011 at 7:32 PM  

sotong goreng tepung! perghh! goreng pon sodapp! cndwan goreng ade ade?

~roslinda~ January 23, 2011 at 7:55 PM  

cndawan simple sgt,buat sndri je.
ni bulan 11 hari tu, pergi makan2 kat kedai.:D
cndwan goreng br buat smlm!heh
:)

DAUD January 23, 2011 at 8:09 PM  

owh,
nsb baik aku dah kenyang

~roslinda~ January 23, 2011 at 8:21 PM  

alah.nanti bila lapar,dtg sini balik okay?

hans January 26, 2011 at 6:04 PM  

hahahaha
sumpah lapar skrg
dah hakikatnya memang tgh lapar nih
haih

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

naz January 28, 2011 at 9:43 AM  

perhghhh sedap siott

About Me

My photo
22 years old.Final year Polymer Engineering USM.Single yet always available :P. Get to know who I am before u spill your thought about me.

Followers


ShoutMix chat widget

Pesanan untuk kekasih :P

~jangan datang blog aku kalau tak suka~
1.VERY IMPORTANT: Any pictures or quotes or sentences in this +ceritera kita+ BLOG is subjected to copyright. Please inform if you want to share with others. It will not cause a big deal. Tade hal punya, tapi mintak izin dulu.
2. Dont ever spill out your thought about me
3. I wont respect someone like anonymous,u pay for what u said and wrote,remember?
tQ :)

My Blog List

click2~;)

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP