Friday, November 26, 2010

One piece :)

Ini di USM ye.Memang banyak pokok ni.:)




Langkawi.
1 more thing. Kenapa tak da angin kat pantai?Kecewa tol, tak beralun-alun dress.Eh masalahnya tak pakai dress pun.Hahahaha~

Will update more.

:)

8 comments:

DAUD November 30, 2010 at 3:53 PM  

lawa pokok tu,
da mcm kat jepun. haha

~roslinda~ November 30, 2010 at 7:04 PM  

aloh aloh aloh.
pokok je ke?
gambarnye?
haha
mmg pun,tiap kali pkok tu kuarkn bunga n gugur2 je msti ade org yg nk feel2 sakura.haha

DAUD November 30, 2010 at 7:42 PM  

da pokok nya lawa,
gambar pun lawa la.

~roslinda~ November 30, 2010 at 7:52 PM  

ouh,kiranye gamb lwa sbb pkok.
bkn sbb phtographer...huuu~
btol gak tuh~ngeee

fareeza mukhris December 1, 2010 at 3:55 PM  

lawa lawa lawa
sangat ade seni
:)

~roslinda~ December 1, 2010 at 4:07 PM  

thanx fareeza!
kebetulan je tuh gamb nk cantik wktu dia dicapture :)

Anonymous,  May 3, 2011 at 9:56 AM  

Terima kasih untuk posting ini indah. Mengagumi waktu dan usaha yang Anda lakukan ke dalam blog Anda dan informasi rinci yang Anda tawarkan.

About Me

My photo
22 years old.Final year Polymer Engineering USM.Single yet always available :P. Get to know who I am before u spill your thought about me.

Followers


ShoutMix chat widget

Pesanan untuk kekasih :P

~jangan datang blog aku kalau tak suka~
1.VERY IMPORTANT: Any pictures or quotes or sentences in this +ceritera kita+ BLOG is subjected to copyright. Please inform if you want to share with others. It will not cause a big deal. Tade hal punya, tapi mintak izin dulu.
2. Dont ever spill out your thought about me
3. I wont respect someone like anonymous,u pay for what u said and wrote,remember?
tQ :)

My Blog List

click2~;)

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP